Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Töltött édesburgonya zöldségekkel

Töltött édesburgonya zöldségekkel

(0)
90 perc
Közepes

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.2  kg
édesburgonya
25  dkg
brokkoli
9  dkg
sárgarépa
15  dkg
kaliforniai paprika
15  dkg
gomba
10  dkg
cukkini
3  ek
olaj
1  ek
limelé
2  tk
petrezselyem
3  ek
MAGGI Házias levesalap - Zöldség
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
95.2 g
Energia
514.7 kcal
Zsír
12.3 g
Fehérje
15 g
Telített zsírok
1.8 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

90 perc
  • 1. lépés

    51 perc
    Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, légkeveréses üzemmódban. A megmosott édesburgonyákat vágjuk félbe és szúrjuk át többször villával. Sütőpapírral bélelt tepsin, középső rácson süssük őket 50 percig.
  • 2. lépés

    9 perc
    Amíg sülnek, a brokkolit vágjuk apró virágokra, a megtisztított sárgarépát kockázzuk fel apróra, a paprikát tisztítsuk meg, magozzuk ki és szintén kockázzuk apró darabokra. A megpucolt gombát vágjuk negyedekre, a megmosott cukkinit is kis kockákra vágjuk.
  • 3. lépés

    20 perc
    Keverjük össze az olajat, a lime levét és a Maggi Házias levesalap felét egy tálban, majd jól keverjük össze a zöldségekkel. Tegyük a zöldségeket egy tepsibe, és a sütőben az alsó rácson, az édesburgonya alatt nagyjából 30 percig süssük. Időnként keverjük meg.
  • 4. lépés

    10 perc
    A megsült édesburgonya közepét kaparjuk ki, majd a kikapart részt keverjük össze a többi zöldséggel. Öntsük fel az egészet a maradék levesalappal, adjuk hozzá a petrezselymet és a borsot. Töltsük meg a keverékkel a burgonyákat, majd süssük azokat tíz percig.
Töltött édesburgonya zöldségekkel

1. lépés 4

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, légkeveréses üzemmódban. A megmosott édesburgonyákat vágjuk félbe és szúrjuk át többször villával. Sütőpapírral bélelt tepsin, középső rácson süssük őket 50 percig.

Töltött édesburgonya zöldségekkel

2. lépés 4

Amíg sülnek, a brokkolit vágjuk apró virágokra, a megtisztított sárgarépát kockázzuk fel apróra, a paprikát tisztítsuk meg, magozzuk ki és szintén kockázzuk apró darabokra. A megpucolt gombát vágjuk negyedekre, a megmosott cukkinit is kis kockákra vágjuk.

Töltött édesburgonya zöldségekkel

3. lépés 4

Keverjük össze az olajat, a lime levét és a Maggi Házias levesalap felét egy tálban, majd jól keverjük össze a zöldségekkel. Tegyük a zöldségeket egy tepsibe, és a sütőben az alsó rácson, az édesburgonya alatt nagyjából 30 percig süssük. Időnként keverjük meg.

Töltött édesburgonya zöldségekkel

4. lépés 4

A megsült édesburgonya közepét kaparjuk ki, majd a kikapart részt keverjük össze a többi zöldséggel. Öntsük fel az egészet a maradék levesalappal, adjuk hozzá a petrezselymet és a borsot. Töltsük meg a keverékkel a burgonyákat, majd süssük azokat tíz percig.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony sótartalom
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Egyéb
  • európai
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Krumpli
  • Magas rosttartalmú
  • ovo-lakto-vegetáriánus
  • Rostforrás
  • Sütés
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Héjában sült töltött burgonya

    Héjában sült töltött burgonya

    60 perc Könnyű
  • Dupla sajtos töltött gombafejek

    Dupla sajtos töltött gombafejek

    40 perc Közepes
  • Mexikói töltött paradicsom

    Mexikói töltött paradicsom

    25 perc Könnyű
  • Bolognai töltött burgonya

    Bolognai töltött burgonya

    60 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET